Rogan josh

Indisk lammegryte med masse god smak. Denne er så god at du fint kan servere den til gjester, og så enkel og rask at den passer perfekt til hverdags. Server med en hjemmelaget raita , ris og godt nanbrød.

Ingredienser:

  • 400 g beinfritt lammekjøtt fra stek eller bog
  • 1 gul løk
  • 2 ss olje til steking
  • 2 ts rød karripasta
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 1 ts sukker
  • 2 ss kokosmasse
  • 1/4 potte frisk koriander

Framgangsmåte:

  1. Hakk løk i biter
  2. Del opp kjøttet i terninger ca 2×2 cm
  3. Ha olje i stekepanna og varm den opp.
  4. Stek kjøtt og løk i 2-3 omganger.
  5. Ha alt tilbake i panna eller i ei gryte og tilsett karripasta og hakkede tomater. La dette småkoke i ca 15 minutter.
  6. Tilsett sukker, kokosmasse  og koriander til slutt.
  7. Server gjerne med ris, raita og nanbrød.

Tips:

  • For en enkel og rask hverdagsmiddag kjøper vi ferdige nanbrød på butikken.
  • Vil du bake nanbrød selv finner du oppskrift her: Nanbrød