Grove pizzasnurrer

Saftige og gode pizzasnurrer med kjøttdeig og vårløk. Litt sunnere med grov deig. Perfekt som turmat eller i barneselskap.

Ingredienser:

  • 1 grov Pizzadeig eller fin pizzadeig
  • 400 g stekt kjøttdeig/karbonadedeig
  • 3 vårløk
  • 300 – 400 g ost
  • Urter, oregano og basillikum
  • pepper
  • Pesto av soltørket tomat

Framgangsmåte:

  1. Lag pizzadeig.
  2. Stek kjøttdeig/karbonadedeig.
  3. Kutt opp vårløk og urter
  4. Rasp ost
  5. Kjevle ut halve pizzadeigen til en leiv. Smør på et tynt lag med pesto og dryss over halvparten av kjøtt, løk, urter og ost. Dryss over litt pepper.
  6. Rull leiven sammen og del den opp i skiver.
  7. Skivene legges på et bakepapirkledd stekebrett og etterheves i ca 20-30 min.
  8. Stekes på 225 grader i ca 15 min.
  9. Avkjøles litt på rist før de serveres.

Passer godt kalde også og holder seg fint innpakket i plast til neste dag. Frys dem som blir til overs så har du super nistemat eller turmat til senere. Perfekt å ha med på stranden eller på en fjelltur.

20140719-212424-77064447.jpg