Grønnsakssnurrer

Gode pizzasnurrer uten kjøtt. Velg gjerne en grov pizzadeig så blir de enda sunnere og metter lengre.

Ingredienser:

  •  1 grov Pizzadeig eller fin pizzadeig
  • Rød pesto
  • 1-2 fedd hvitløk
  • 1/2  liten rød løk
  • 1/2 liten gul løk
  • 1/2 boks maiskorn
  • En kvast frisk oregano
  • 1 stor tomat i biter
  • 1 raspet gulrot
  • litt soltørket tomat
  • ca 200-300 g ost

Framgangsmåte:

  1. Lag pizzadeig.
  2. Kutt opp grønnsaker og urter
  3. Rasp ost
  4. Kjevle ut halve pizzadeigen til en leiv. Smør på et tynt lag med pesto og dryss over halvparten grønnsaker, urter. Dryss over litt pepper. (Om du ønsker kan du ha osten inni, men jeg valgte å ha den oppå.)
  5. Rull leiven sammen og del den opp i skiver.
  6. Skivene legges på et bakepapirkledd stekebrett og etterheves i ca 20-30 min.
  7. Dryss over litt ost.
  8. Stekes på 225 grader i ca 15 min.
  9. Avkjøles litt på rist før de serveres.

Frys dem som blir til overs, så har du super nistemat eller turmat til senere. Perfekt å ha med på stranden eller på en fjelltur.

20140627-213537-77737403.jpg

20140627-213540-77740992.jpg