Hele Norge Baker

Jeg er så heldig å ha blitt trukket ut som 1 av 9 finalister i TV3 Hele Norge Baker sin nettkonkurranse. Det er bildet av min oreoiskake (oreokake) som er med i konkurransen.

20140521-202550-73550578.jpg

Premien er en Miele komfyr og koketopp til en verdi av 55.000kr. Det passer egentlig veldig bra å vinne denne konkurransen, da min komfyr begynner å dra på årene og trenger å bli byttet ut.

Har du lyst til å bidra til at jeg vinner kan du følge denne lenken, og trykke liker ved bildet av Oreokaka.

Som takk for at dere stemmer på mitt kakebilde kommer jeg til å trekke ut 5 av de som har stemt til å vinne en oreokake evt. en annen fin overraskelse fra smedstua, dersom avstanden blir for stor og premien må sendes i posten.

Trykk på lenken og se om du har likt bildet inne på Hele Norge Baker sin Facebookside.

Det er fort gjort å trykke liker på selve lenken som er delt på min og andres Facebookside, men da teller det ikke som en stemme og du blir dessverre ikke med i trekningen om å vinne selv. Fristen for å stemme er mandag 26. Mai.

Takk for hjelpen!