Prinsessekake

Du trenger ikke noe ekstra utstyr utover en springform, en dukke og et kjevle for å lage en prinsessekake.

20140330-163026.jpg

20140330-162907.jpgOppskrift på sukkerbrød finner du her.

20140330-162917.jpg

20140330-162927.jpg

 

Vi har fyllt kaka lagvis med vaniljekrem og krem med bringebærsyltetøy20140330-162940.jpg

 

Så dekker vi kaka med pisket krem. Vi bruker ikke sukker i kremen når vi lager marsipankake. 20140330-162950.jpg

 

Så kjevler vi ut et rundt marsipanlokk av 4/5 av en rull marsipan. 20140330-163005.jpg

Legg lokket over kaka så skjørtet faller i litt naturlige folder.

Lag overdel til kjolen med resten av marsipanen.

Om man vil kan man pynte mer med perler og pynt på kjolen. Vi fikk litt dårlig tid og nøyde oss med dette.

20140330-163014.jpg

20140330-163026.jpg

Flere prinsessekaker og marsipankaker som jeg har bakt kan du se her.