Påskegodteri

Vi har lagd kolibriegg-pops.

Det ble nok marsipan til å lage noen påskekyllinger inspirert av Elin på krem.no.

Restene av sjokoladen ble til påskebrekk med fargestrøssel og kjeksbiter.

Dette passer like godt til påske og jul samt barnebursdager.

20140416-143310.jpg

 

Vi farget marsipanen gul og trillet ut kuler. Papirsugerørene delte vi i to og satte en marsipankule på hver. Så dyppet vi kulene i smeltet sjokolade tilsatt litt nøytral olje. Deretter hadde vi på farget strøssel. Vi satte popsene i en skål med sukker for at de skulle stå oppreist til sjokoladen hadde tørket.

20140416-143334.jpg

20140416-143356.jpg

 

20140416-143343.jpg

20140416-143318.jpg

 

Det ble også nok marsipan til litt påskefigurer. Vi lagde disse søte kyllingene som også barn enkelt kan få til.

 

 

20140416-143525.jpg

20140416-143546.jpg

20140416-143558.jpg

20140416-143756.jpg

 

Vi lagde sjokoladebrekk med det vi kunne finne av godsaker. Det ble bokstavkjeks og fargestrøssel. Vi gleder oss til å smake.

20140416-143726.jpg

Det er ikke for seint å lage noe godt til påske.

God påske!