Tomatiserte nakkekoteletter

Dagens middag er rask å tilberede, og veldig populær her i huset. Perfekt etter endt søndagstur eller midt i uka etter jobb.

20140119-185301.jpg

Stek nakkekotelettene og krydder med salt og pepper. Tilsett litt finhakket løk, hvitløk og gressløk når kotelettene har fått fin stekeskorpe. Stek litt til og ha i en boks hakkede tomater, 1 dl vann, to-tre friske tomater delt i biter og basilikum. La dette trekke på svak varme under lokk i ca 10 -30 min. Alt etter hvor sultne dere er :).

Server med fullkornsris.

Enkelt og veldig godt. Vi har også brukt å lage dette med kyllingfilet istedenfor koteletter. Akkurat like godt.

20140119-193816.jpg

Vel bekomme!

    • vigdis

      Så artig at du prøvde den, og bra du likte den. Så rask å lage og så mye smak.